Post by landcredlancobour on Feb 11, 2022 20:36:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homescapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homescapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више примогема ▞▞▞
▞▞▞ Homescapes 2022 version ▞▞▞
Ова игра је веома заразна и забавна. Вратите играчима тако што ћете од ње направити игру за зараду. Морате да надоградите на платформу на којој корисници могу да зарађују и купују криптовалуте. То ће имати користи за обе стране: и програмери и играчи
Волите да играте ове игре на свим различитим нивоима, тако да никада не знате шта ћете следеће добити.
Игра је забавна све док се споредне игре не могу решити у додељеним потезима. Онда само жели новац за игру. Тужно и забрљано...похлепа
Ажурирања игре узрокују да не могу да играм. Као да је екран увећан и недостају сви тастери осим малог дела дугмета тима. Вероватно неће моћи да играм бар неколико дана. Очигледно постоји образац, нисам једини са овим проблемом. Зашто наставити са ажурирањем са познатом грешком? Да ли некоме недостаје ово у кодирању? Или те једноставно није брига? Волим да играм игру, када МОГУ да играм. Молим вас, молим вас, МОЛИМ ВАС, поправите ово.
Заиста волим да играм ову игру, и тако изазива зависност, али се надам да можете зарадити прави новац играјући ову игру. Од 17. децембра 2021. не могу да ажурирам апликацију иако имам јаку ВиФи везу. Покушао сам неколико пута и даље исти резултати. (Не могу да ажурирам)
[ SUPER HACKS ] genhub.pro/homescapes 100% Wоrk Hасkіng ...
Обозавам играт
Игрица је супер само што су неки нивои бас тески и не могу да се пређу дуго зато дајем четири звездице
Докле кухиња? 220 сам ниво и сад имам да правим колаче 4 пута по 3 звездице , глупост. Зао ми је али брисем игрицу.
Kako može Dodajte i pozovite prijatelje u Gardenscapes?, već prije nekoliko godina se pričalo ´homescapes´, koja je igra s najvećim brojem preuzimanja za
Волим ову игру јер сам заинтересован за реновирање и дизајнирање ствари, али једини проблем који имам са овом игром је што нивои постају све тежи. Предвиђени потези су премали за завршетак нивоа, што на крају оставља особу која игра игру заглављена на том нивоу
до многих средњих нивоа. али генерално занимљиво.
Много ме нервира игрица 😤😤😤😤😤
Уживао сам у овој игри већ неко време, али у последње време су загонетке глупе које је тешко решити без трошења тона новца. Поред тога, приговарам што је Аустин, фин момак са којим смо желели да помогнемо и са којим смо се спријатељили, приказан као нека врста женскароша да промовише друге игре. И моја деца су играла ову игру. Какву то поруку шаље?
Спуштам оцену. Додајте да видите да сам играо ову игру прилично дуго и сада више пута не добијам награде након победе на нивоу. Ово се наставља после више победа у низу.
Забава док нивои не постану тако сложени и тешки да или плаћате да наставите или данима или недељама останете заглављени у истој слагалици. То је само још једна игра која покушава да вас довољно завуче да вам неће сметати да потрошите долар овде или 3 долара тамо или 10 долара... схватићете. То је забавно.Само деинсталирајте када погодите паивалл и уштедећете себе туге... и $$$.
Теско је
У реду игра за кратко време, али неке нивое може бити супер тешко победити. Заглавио сам на нивоу 661 и не могу да га завршим. Пробаћу још неколико пута и онда ћу прекинути игру тако што ћу је избрисати. Овде сам скоро 2 недеље. То је смешно. Такође покушавам да га ажурирам према захтеву, али ништа се не дешава. У захтеву се каже ажурирање за награду, али нема опције да се то уради. Веома фрустрирајуће 😕 Како ажурирате игру?
Хомесцапес после ажурирања неће да учи и објављује да има грешке...унапред хвала .. Молим вас да решимо проблем што пре...
Срам вас било што сте упали у глупе и мисслеади додатке за промоцију ове игре. Каснији нивои су мало претешки за мој укус, прво сам играо Гарденсцапес, тако да је можда зато, другачији је стил подударања
Homescapes Alkalmi zeqv
Управо ћу да деинсталирам ову игру због нивоа 60. Немогуће је победити са само 12 потеза. Некада је било 24 зашто промена. Имам баштенске пејзаже и преко 100 сам нивоа. Смешно је колико је овај ниво тежак.
Срамота тешки нивои а мало помоћи ни после двадесет игри нисам прешао ниво дајте вишр помоћи.
Пуно грешака, имам сс од једне
након овог ажурирања не могу да играм игру. каже да је потребно ажурирање и преузимање. али само ажурирам игру. Проблем решен. 😃
Волим ову игру, али када играм супер тежак ниво, увек се заглавим и обично морам да користим новчић да бих добио додатни потез... Пролазак 1 нивоа добијате само око 60 руда 70 новчића.. смешно је... додавањем само још 5 потеза на пропусница кошта 900..треба наградити више новчића за пролазак једног нивоа..
Игрица није ни близу ко сто приказује у реклами
Након 1000 лвл, игра постаје мучење... 1 грешка и дуго се слажете...
Стално ме искључује јер празнично ажурирање стално пада.😟 Очистио сам податке, кеш, па чак и деинсталирао.
Топ-листе – Android апликације на Google Play-у
Сваки пут када кликнем на банер празничне сезоне, то ме избаци из игре да је толико фрустрирајуће, да не желим да играм.
... već prije nekoliko godina se pričalo ´homescapes´, koja je igra s najvećim brojem preuzimanja za ´iOS, koja je jednostavna i Jednostavno rukovanje,
Bubble Shooter Rainbow - Juego de bolas Puzles sqjf
Пристојно забавна игра. Нажалост, нивое је скоро немогуће победити без појачања након првих 50-60 нивоа. Чини се да је немогуће наставити даље без трошења новца у неком тренутку
Много забаве, некада сам био фрустриран када ми понестане појачања, али сам открио да чим почнете да реновирате можете да откључате све врсте појачања који помажу током тих ниских потеза, екстремно тешких фаза лол мој партнер и уживам учитава се. Радујемо се и ажурирању. Хвала момци
Уживам у самој игрици, али би свакако било боље када бисте могли да 'позовите' пријатеље уместо да се ослањате на фб листу пријатеља! Стално губим пријатеље и рад около НЕ РАДИ! Тако да не могу да тражим бесплатне животе ако неко...
Playrix RS | LinkedIn
Игрица је занимљива кад купујес али кад морам оно да ресавам 😰,вец недељу дана покусавам да ресим један ниво и немогу!!!😑
Догађаји са сталним притиском да се потроши новац. Ако победите све нивое, морате да играте на турниру шампиона што чини догађаје готово немогућим за завршетак због тежине нивоа.
Добра
Изгубио сам напредак када сам добио нови телефон. Доста куповина у апликацији се одлаже.
Lооkіng fоr а сhеаt еngіnе fоr уоur gаmе? Wеll, expoblockchain.co рrоvіdе уоu thе bеѕt gаmе gеnеrаtоr wіth thе lаtеѕt uрdаtе. Thеѕе сhеаt ѕhееtѕ wоrkѕ fоr
Ми
Тески нивои, добијате се мало звездица и пара инаце је игра ок.
Homescapes Casual games fci
Izborna Frka APK 1.2.1 Download for Android
Уживам у игри, постаје све фрустрирајуће када сама игра онемогућава освајање нивоа, што значи да морате или да користите све своје појачиваче, а затим или да сачекате још или да их купите. Ја схватам цео угао пословних прихода, али људи ће се на крају заситити тога!
багује
Игра је у почетку била забавна, али треба предуго да покушате да победите, сада морате да потрошите свој новац прави новац да бисте купили новчиће које још увек не освојите и шта је са свим ажурирањима Ускршњи Божић заиста нам треба толико ажурирања у једну игру
Ова игра је била добра све док није укључена комбинација за пролазак нивоа. Искрено је смешно и немогуће га је победити.
Лош квалитет игрице! Претешки нивои!
Homescapes Priložnostne tnn
Мини игре изазивају зависност, али прича и стварна игра немају подстицаја да се настави са играњем. Превише огласа није довољно стварног времена за забаву.