Post by landcredlancobour on Feb 11, 2022 20:39:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
tas ir jautri. daudz sludinājumu
Candy Legend معمولی cjp
Baudīja, līdz spēle turpināja slēgties. Spēles vidū un pēkšņi melns ekrāns. Izslēdziet, restartējiet, tas pats.
Spēle šķiet ok, izņemot to, ka tā apstājas un kustas ļoti lēni. Lūdzu, izlabojiet to
laba spēle. vieglāk, ja tas būtu angļu valodā
Ļoti vienkārša spēle
Pārāk daudz reklāmu.. tas ir vienkārši sūdīgi..
Ir labi, bet es jūs pārbaudu
Candy Legend Gelegenheitsspiele qua
esmu spēlējis visus levelx ar trīs zvaigznēm... bet man liekas, ka tagad geimeram ir pārāk apnicis taisīt jaunu lavel... vienkārši gaidu...
spēle ir laba, jo ir dažādas krāsas, kā arī citas lietas
Candy Legend Santai ckgr
pārāk daudz ass pop up
Pagaidām ir laba spēle. Jums ir jāpastāsta, ko dara spēles laikā iegūtās balvas? Notīrīt rindu, sajauciet dēli utt.
pārāk pārāk daudz reklāmas tik garlaicīgi .... bet spēle ir jauka ...
pagaidām forša spēle. Aizrauj jūs, gaidot pie ārsta kabineta garās rindās!
Šis pēdējais atjauninājums mums ir briesmīgs! Tā pat vairs nav tā pati spēle! Tagad tas ir kā bērnu konfekšu spēle un grafika. Pēc 5 gadiem es dzēšu n vairs neatgriezīsies. ES esmu tik bēdīgs.
Man patīk spēle, bet pārāk daudz reklāmas. Spēle ir tik apmierinoša, ka man šī spēle ļoti patīk❤❤💖💖💋
Es domāju, ka šī ir dekorēšanas spēle, bet neesmu pārliecināts... No kāda līmeņa sākas dekorēšana???
Manuprāt, šī spēle nedaudz atgādina konfekšu simpātiju. Šī spēle ir patīkamāka par konfekšu simpātiju. Tam ir viegli līmeņi
Es mēģināju lejupielādēt šo spēli dažas reizes, un, kad tā tiek atvērta, tā pat nav tā pati spēle.
Tik daudz reklāmu. Es nekad neesmu redzējis tik daudz. Žēl, ka tā tiešām varētu būt laba spēle!
The Tiger Rollenspel qjlp
tas kļūst pārāk grūti pārāk ātri. ir jāpārtrauc spēlēt, kad tas kļūst neiespējami.
jauka spēle, bet pārāk daudz reklāmu
Neļāva man spēlēt, kamēr es neatbildēju tā ... hmm
Spēle ir laba, bet jūs to būtu savienojuši ar Facebook, lai cilvēks nezaudētu līmeni.
patīk šī spēle, kuru ir diezgan viegli spēlēt
Candy Legend Casual pmk
Man ļoti patīk šī spēle. Tas nav tik grūti, lai jūs nevarētu pārvarēt līmeni, bet joprojām ir izaicinājums. Man patīk, ka spēlē var virzīties uz priekšu un sasniegt augstākus līmeņus. Tas ļauj jums justies kā spējam turpināt, kas mudina jūs to darīt. Tas nozīmē, ka esi pieķēries, lai paliktu un spēlētu ilgāk. Es faktiski esmu izmetis spēles, jo bija gandrīz neiespējami pārvietoties tālāk par vēl zemākiem līmeņiem, piemēram, 28. vai 40. līmeni. Citiem izstrādātājiem vajadzētu no tā mācīties.
Labaspēle
Labi, bet tik daudz sludinājumu☺️☺️🤔🤔
Meklē "gadījuma" spēli. Tas nav tas. Lai spēlētu vienkāršu saskaņošanas spēli, jums ir jābūt dzīvībām un visam, kas ar to saistīts.
Pārāk daudz reklāmas
Man vienkārši nepatīk uznirstošās reklāmas
Mans mobilais tālrunis turpina apstāties...
Tā ir jauka spēle, taču tajā ir daudz reklāmu, un, lai sasniegtu vienu soli, ir jānokārto daudzi līmeņi
Jautri un viegli
Neatkarīgi no tā, kurš ir šīs lietotnes izstrādātājs. Lūdzu, mainiet ikonu un apraksta attēlus. Augšupielādējiet īstos savas spēles attēlus un ikonu. Izveidojiet savas lietotnes nosaukuma attēlu. Kad es atvēru lietotni, tajā tika rādīta pirmā līmeņa spēle, tā nerādīja titulattēlu. Tā nav mājas atjaunošanas spēle un atjautības spēle. Tā ir kvadrātveida augļu spēles spēle. Tas sniedz maldinošu informāciju par oriģinālo lietotņu spēli.
Patīkami spēlēt spēli, kas jums patiešām iziet cauri, un jūs nevarat iestrēgt uz dēļa 30 reizes.
šī spēle ir ļoti garlaicīga
Man patīk spēle, bet katrā spēlē ir daudz reklāmu, taču man tā patīk. Tā ir spēle, kas ir patīkama.
Tā ir laba spēle, taču nevar iet tālāk, kad nonākat pie noteikta punkta
Lieliski piemērots visiem vecumiem un laba grafika
Līdz 1500. līmenim tas ir ļoti viegli, un es to pabeigtu, spēlējot vienu reizi, bet pēc 1500. līmeņa tas ir ļoti grūti un es pat nevaru pabeigt līmeņus spēlējot 20 līdz 30 reizes
Pārāk daudz sludinājumu, burtiski katrā līmenī parādās viens. Spēle ir viegla, vienlaikus nedaudz patīkama
Lieliska spēle visiem ģimenes krāsainajiem ķieģeļiem džins, kas saka paldies, kad esat nokārtojis līmeni, viss, kas jums jādara, lai nokārtotu, ir jāsavāc viss, kas atrodas augšpusē, kā arī tas ir multfilmu varoņiem draudzīgs sākums ir viegli un kļūst nedaudz grūtāks, kad ejat. tāpēc bērniem var būt nepieciešama palīdzība, ja viņi ir mazi, es esmu nana, tāpēc jūs nekad neesat par vecu, lai saglabātu smadzenes aktīvas, lūdzu, novērtējiet 5 zvaigznes, ja jums patīk, paldies
Šī nav spēle, kuru lejupielādējat. Tiek ieslēgta cita spēle. LŪDZU, NOVĒROJIET ŠO PROBLĒMU.
jauki, bet daudzām reklāmām
Candy Legend Casual pmk
Candy Legend Gelegenheitsspiele qua
jauka spēle... jautri spēlēt. Bet daudziem papildinājumiem.