Post by landcredlancobour on Feb 11, 2022 21:10:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Icing On The Dress ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Icing On The Dress IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara glitch kristali ▞▞▞
▞▞▞ Icing On The Dress 2022 version ▞▞▞
Icing On The Dress RPG ylxh
Puno oglasa
Penangkap Zombi Aksi rfen
To je dobra igra u toliko je volim i imam puno ljubavi za igru u onda ćete imati igru u njoj ćete voljeti da volite igre😍🤘
Apsolutno volim ovu igru, divna je. Nije me briga za dodatak jer skoro svaka igra ima dodatke, to je kao tipičan život igara pa joj zato dajem ocjenu 5 zvjezdica
Sviđa mi se ova igra, ali ova igra ima kvarove!!!
Ova igra MOGLA bi biti sjajna, ali to je samo jedna reklama za drugom prerušena u igru. Doslovno ne možete dobiti ispravne boje za naručenu tortu osim ako ne pogledate oglas. Uspjeti na razini? Čestitamo, evo oglasa! Pad na razini? Pogledajte ovaj oglas da dobijete još jednu priliku! Obično stavljam svoj telefon na način rada u zrakoplovu kada igram dodaj teške igre (preskače sve oglase! *Nema na čemu*), ali na ovoj ih morate gledati kako biste točno završili razinu. Proći.
Obožavam ovu igricu ne znam kako napraviti šlag na torti i puno mi pomaže, a moji klijenti su također bili jako zadovoljni sa mnom prvo ne znam kako napraviti šlag na torti, ali sada ne znam kako napraviti šlag na tortu pa ovo je jako korisna i jako lijepa igra, toliko volim ovu igru zato sam dao 5 zvjezdica ✨
Ovo je užasna igra užasno užasno užasno nikad probala ovu igru djeca
Dakle 🅑🅐🅓 jer se ni ne otvara, mislim kad kliknem na aplikaciju, samo mi pokaže prazan crni ekran i glazbu i sve je u redu i mogu kliknuti i sve ali ne vidim što radim , tako da sam jako zabrinut zbog ovoga, pa ako mislite da i vi imate ovaj problem, tako da smo na istoj stranici, također me možete označiti kao korisnog, molim vas dečki ako znate ovaj problem, recite ovim programerima kako bismo mogli jednostavno budite od pomoći drugima! #Znati_što_mislim #nemoj biti zabrinut
Sviđa mi se igra, ali previše reklama..... tako loše
Ova igra je mega glupa 😒 zašto na mreži troši podatke ako kupac nešto kupi ili zatraži. traži podatke i kad prihvatiš kaže da oglasi nisu spremni što ljute kupce i žao mi je što sam ga instalirao nijedno tijelo ga ne bi smjelo igrati i naljutilo je mene i moje sestre pa makni igru s očiju 😒 Muka mi je od to sam rekao da je pls ukloniti iz vida
Nemam riječi kojima bih izrazio svoj interes za ovu igru, ali mogu vam je samo preporučiti.
Nepotrebno izlaganje grudi u revieling donjem rublju potpuno je smiješno. Izbrisao sam ovo iz igrica moje kćeri i naći ću odgovarajuću igru koja ne uči mladu djevojku da je ovakvo odijevanje normalno...sram vas bilo!!!
Uživao sam u igri, ali sam je odmah deinstalirao kada sam vidio koliko oglasa ima, smiješno je. Ova igra ima waaaayy mnoge dodatke tako da je od mene definitivno ne.
Da, super, ali želim dobiti frizuru, to ne radi, a bruh 2/5 nije cool zašto ovo nije dobra igra
NEVJEROJATNO je, ali za mene ima toliko grešaka
NEMOJTE GUBITI VRIJEME DJECI Ova igra je samo smeće, volio bih da mogu dati 0 zvjezdica, ali ne, tako da ovaj 1 početak znači 0 zvjezdica kao što sam rekao da je ova igra užasna da vi nemate 1000 DODATA, to bi bilo DOBRO I PLUS IMA DUGE DODAKE I MRZIM IH JEDINI DODOVI KOJI SE PRIKAZUJU SAMO NA MOJEM TABLETU SU SAMO MEĐU NAMA DODATNICI I GLUPE PRINCEZE DODACI TOLIKO MRZIM OVU IGRCU NE PREUZMAJTE UOPĆE DA JE OVAJ OVO MOLIM VAS NAPRAVITE JOŠ JEDNU IGRCU KOJA MI SE SVIĐA!!!.
Sviđa mi se ovo, to je kao vježba na torti, ali bi vam zapravo moglo pomoći
Dajem mu tri zvjezdice jer se zbog neprekidnih reklama često ruši, I to je Glitchy. Nemam pojma jesam li to samo ja, ali rekao bih da je to glatka aplikacija.
Znaš tko me vodi
Doći će neka zaglavljena vremena
Zabavno je. Samo to ADDS svake minute je moja žalba, ali zabavno je igrati.
Wow će vam se uskoro svidjeti i u isto vrijeme kada me možete pronaći u hdfgjf Xv učinite to u mojoj all sestra ide na isti dan isporuku ove e-pošte i morat ću otići na vašu adresu e-pošte i telefon pozivi i poruke Mislio sam da bismo željeli puno zabave malo sam moj jezik je dobro vrijeme u kojem adresa e-pošte više ne mogu to učiniti po mom mišljenju mi ja ja volim svoju novu adresu u svoj život voliš me neke informacije o Xeroxu moja sestro i draga
Samo jedan pogled za mene jer kada kliknem na aplikaciju učitava se i čim je gotovo prestaje ako ovo čitaš nemoj shvatiti ovu igru vjeruj mi
Sviđa mi se igra, ali ne volimo kada nam kažete da kupujemo stvari i kada mislim na to mislim s pravim novcem
To je stvarno zabavna igra, ali mislim da bi trebalo biti manje dodavanja, ali svejedno je tako dobra🤪
IMAO JE PREVIŠE OGLASA! I ispravlja vaše greške tako da uopće ne
Icing On The Dress RPG bnjg
Pokušao sam više puta otvoriti igru, ali ne ide. Jednom kada se otvorilo, što je bilo jednom, diglo me. Ocijenit ću ga loše dok se to ne popravi. Eh.
Toliko mrzim ovu igru da ima jaaaakoooooooooo svibanj oglase i ne možete čak ni odabrati gdje želite da ide vaša glazura (kao što kažete u svom oglašavanju možete odabrati gdje želite staviti glazuru) i sve što radite je držati pritisnutu na vašem ekranu. Stvarno ne preporučam ovu igru. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡
NEVJEROJATNA IGRA!! ali ima nekoliko stvari..ima puno reklama i tako je problematičan, ali i traje dugo učitavanje, piše provjerite svoju wifi vezu, ali je sasvim u redu i također sam pokušao obrisati i instalirati, ali ista stvar se dogodila, ja mislim da je ovu igru bolje izbrisati.
Ovo je igra užasna jer se u reklamama vidi da možeš zeznuti svoju glazuru i staviti je svuda, ali kad sam je skinuo nije mi dozvolila da to radi umjesto tebe i u rezu ne možeš pogriješiti jer čini kroj savršenim i ne želim To na taj način želim da bude onako kako ga vidim u oglasu.
Volim igru, ali imao sam 20 tisuća, a vratio sam se samo 200 stotina
Toliko dodataka kojima se to ne sviđa